Stel je hebt een nieuwe woning gekocht en je kunt een nieuwe vloer uitzoeken. Welke ga je dan kiezen? In deze blog willen we je een suggestie doen. Denk eens aan gietvloeren. Dit zijn kunststofvloeren die heel veel voordelen met zich meebrengen. Als je dan toch een nieuwe vloer laten leggen, maak er dan echt iets tofs van. In deze blog kijken we snel met je naar een aantal voordelen waar je van kan profiteren.

De voordelen van een gietvloer 

Gietvloeren komen in tal van uitvoeringen. Er zijn gietvloeren die lijken op een vloer van beton, maar ook eigenlijk alle kleuren die je maar zou willen kiezen zijn mogelijk. Dit is natuurlijk een bijzonder groot voordeel, omdat als je een ontwerp in je hoofd hebt, je natuurlijk ook wilt dat de vloer erbij past. Met gietvloeren kan dit, omdat ze gemaakt zijn van kunststof die in vrijwel elke kleur leverbaar is. Neem contact op met experts die jou kunnen helpen. We raden je coatingvloer.nl aan. Ze beantwoorden graag al je vragen over het leggen van een gietvloer.

Een gietvloer in de praktijk

We hebben veel mensen gesproken die een gietvloer hadden laten leggen en er bijzonder tevreden over waren. Een van de meest gehoorde zaken was, dat de vloer zo gemakkelijk schoon te maken was. Het is een kunststof vloer, zoals gezegd, en daarom kan hij goed tegen water. Daarbij is hij slijtvast. Wanneer je een vloerverwarming onder de gietvloer laat maken, dan beweegt de gietvloer gemakkelijk mee met het uitzetten van de verwarming. De vloer gaat dus niet stuk. Bij een betonvloer wil het nog wel eens zijn dat deze gaat scheuren door de warmtewerking. Blijf ons volgen, dan ben je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. We hebben nog veel meer blogs voor je. Lees lekker verder en veel plezier.