Onze partners

Wij raden de volgende bedrijven aan:

dakdekker amstelveen
dakdekker amsterdam
Auping amsterdam
boekenkast op maat
zetelbed
aannemer amsterdam
kitbedrijf amsterdam
timmerman amsterdam
loodgieter amsterdam
loodgieter amsterdam
sanitair amsterdam
airconditioning amsterdam
vastgoedbeheer amsterdam
aankoopmakelaar amsterdam
slotenmaker amsterdam noord

Aannemer inhuren

Wil je een woonhuis verbouwen in Amstelveel of omstreken? Vraag dan een Aannemer in Amstelveen om hulp. De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf B.V. biedt effectieve en professionele begeleiding bij grote en kleine verbouwingen.

Keramische tegels

Ben je op zoek naar tegels voor in je tuin? Wat dacht je van goedkope keramische tegels ? Bij Onlinebetonstenen.nl koop je deze prachtige tegels tegen een scherp prijsje.

Stakke en warme kelder

Heb je een kelder onder het huis? Laat deze kelder waterdicht maken voor het stucen, dit voorkomt dat het stucwerk gaat scheuren. Daarnaast zul je ook minder snel last krijgen van optrekkend vocht.

Anti inkijk folie

Anti inkijk folie is de ideale oplossing tegen ongewenste pottenkijkers bij kantoren, kapsalons, fitnessruimtes etc. Bij Meesterfolie is het mogelijk om twee soorten anti inkijk folie aan te schaffen. De ene versie is mat en beperkt het zicht van beide kanten, terwijl de andere eenzijdig inkijk blokkeert.

Slotenmaker Naarden

Is er bij u ingebroken of bent u buitengesloten? Pro Slotenmaker is een deskundige slotenmaker in Naarden die binnen dertig minuten ter plaatse zijn om uw sloten te vervangen of om deuren te openen.

Projectontwikkelaar in Amsterdam

Wij bevelen Phoenix Real Estate van harte aan. Deze projectontwikkelaar realiseert prachtige projecten in onze mooie stad!

Aluminium u profielen: ALUMINIUMvakman.nl
http://inspiratievoorjeraam.nl
Verfshoppen.nl
Technostuc.nl
Slotenmaker Amstelveen

Eikenhouten constructies

Wij komen tijdens onze werkzaamheden regelmatig diverse constructies tegen van eikenhout . Dit natuurlijke materiaal past bij erg veel soorten bouwprojecten en geeft elke ruimte een natuurlijke uitstraling.

Telescoopborstel

De telescoopborstels van high-clean.com zijn hittebestendig en zijn voorzien van zachte borstelharen, waardoor uw woning geen schade oploopt.

Werken met steigerbuizen

Wil een echt stoere meubels in je huiskamer? Maak dan gebruik van steigerbuis en steigerbuiskoppeling om stoere industri

Ramen beveiligen

Beveilig je ramen met rolluiken van Rolluikenfabriek.nl. Rolluiken hebben een afschikkend effect op inbrekers en zorgen ook dat je woning in de zomer lekker koel blijft.

Ramen beveiligen

Beveilig je ramen met rolluiken van Rolluikenfabriek.nl. Rolluiken hebben een afschikkend effect op inbrekers en zorgen ook dat je woning in de zomer lekker koel blijft.

Stukadoors in Amsterdam

Dakwerken in Brabant

Dakgroep Zuid is onder andere dakdekker in Tilburg e.o. Bij deze professionele dakdekker kun je onder andere terecht voor dakreparaties, onderhoud en dakbescherming tegen vogels.

Veilige bouwplaats met VCA

Wil je de kans op ongelukken verkleinen? Laat je personeel een certificaat VCA halen. Tijdens deze cursus leert je personeel alles over veilig werken.