Vandaag nemen we met je door wat je allemaal kan doen in de zomertuin voor 2021. Veel mensen zijn erg geïnteresseerd in wat er allemaal gedaan kan worden om de tuin een nieuwe uitstraling te geven. Gelukkig hebben we de laatste tijd veel meer tijd om de tuin onder handen te nemen. In deze blog willen we graag een aantal tips geven waarmee je snel uit de voeten kunt en direct gave resultaten kunt behalen. Tip: een leihaagbeuk kopen is een van de tofste dingen die je kunt voor je zomertuin 2021. 

Bouw een tuinhuis 

Veel mensen denken dat het erg duur is om een tuinhuis te bouwen in een tuin voor de zomer, maar dat is zeker niet het geval, want het is gewoon een ding dat prefab in elkaar gezet kan worden en op deze manier kun je veel arbeidsuren besparen door het gewoon allemaal lekker zelf te doen. Bij de bouwmarkten kun je blokhutten krijgen die heel mooi staan in je zomertuin voor 2021.

Terras aanleggen 

Voor veel mensen is het terras de sociale kern in een tuin. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er ook dit jaar weer een heleboel mensen zijn die een terras gaan maken of dit laten realiseren door een expert. Wanneer je een terras laat realiseren door een expert, dan kun je er ook over nadenken om bijvoorbeeld een pergola erbij te laten maken. Dit is een overkapping die ervoor zorgt dat je ook met minder goed weer lekker buiten kunt zitten en genieten van het buitengevoel.

Permanente BBQ

Wanneer het zomerseizoen aangebroken is, dan wil je natuurlijk graag buiten zitten en genieten van een hapje en een drankje. Een permanente BBQ zorgt dan voor extra sfeer en maakt het ook mogelijk om lekker een stukje vlees, in plaats van te braden in de pan, op de barbecue te gooien. Op deze manier zul je ook veel minder vet gebruiken en dat is dan ook allemaal nog weer wat gezonder ook.