Wanneer we onze poets doen, doen we dit vaak met producten die we al een hele tijd gebruiken en waar we echt aan verknocht zijn. Maar het is niet omdat we die producten gebruiken dat het ook de juiste producten zijn waar we mee poetsen. Je kan niet zomaar voor alles een allesreiniger gaan gebruiken, bepaalde zaken hebben echt wel nood aan speciale producten. Denk hierbij maar aan vloeren of een badkamer. Afhankelijk van de vloer die je in je woning hebt liggen, heb je echt wel de juiste producten nodig om deze te poetsen. Zo zijn er de vloerproducten van Bellinzoni om je vloer in graniet of marmer op de juiste manier te poetsen. Om je badkamer goed en veilig te reinigen, kan je dan weer rekenen op Carolin of HMK. 

Bellinzoni vloerproducten 

Het reinigen van een marmeren of natuursteen vloer kan soms moeilijk zijn. Je gebruikt best niet zomaar eender welk product om zo’n vloer te reinigen. Het kan best zijn dat je om advies moet vragen over welke producten je best kan gebruiken. De producten die goed zijn voor het reinigen van een marmeren of natuursteen vloer zijn die van Bellinzoni vloerproducten. Zo is er de Bellinzoni marmermelk waarmee je je jouw natuursteen vloer perfect kan reinigen. Uiteraard gaat het dan niet om het wekelijkse of dagelijkse poetsen, maar om het echt verwijderen van vlekken. Je doet een halve witte dop van het product in je dweilwater en hier poets je de vloer mee gedurende de eerste twee maanden 1 keer per week. Daarna doe je dit ongeveer 6 keer per jaar om je vloer netjes en duurzaam te houden. 

Waarom Bellinzoni?

Er zijn natuurlijk tal van merken te verkrijgen om een vloer in natuursteen of marmer te reinigen. Waarom zou je dan juist voor Bellinzoni moeten kiezen? Dit product werd specifiek voor dit soort vloeren ontwikkeld en de marmermelk zal in de poriën dringen en ze gaan afsluiten. Dit heeft als gevolgd dat er in de poriën geen vuil meer kan binnendringen waardoor jouw vloer dus mooi blijft en ook zijn glans blijft behouden. Het product is ideaal voor de dagelijkse verzorging van jouw vloer, maar evengoed om te polijsten. Het is wel aangeraden om deze producten nooit puur te gebruiken om te reinigen, maar altijd in combinatie met water. 

Badkamer reinigingsproducten

Ook jouw badkamer vraagt de nodige zorg en reiniging tijdens het poetsen. Belangrijk is om ook deze plek met de juiste producten aan te pakken. Er zijn tal van badkamer reinigingsproducten, maar de beste zijn toch wel die van Carolin en HMK. Vooral de tegels in uw douche, bad en de vloer zijn belangrijk om goed te onderhouden. Daarbij komt ook de nodige zorg voor de voegen van jouw tegels en vloeren. De beste producten hiervoor zijn de tegel- en voegenreiniger van HMK. Hiermee geef je de voegen van je tegels en vloeren de nodige reiniging en zorg je ervoor dat deze in geen tijd terug proper zijn.