Kasten komen erg goed van pas op een kantoor en voor je administratie. Er zijn diverse varianten verkrijgbaar zoals een lockerkast, garderobekast of stellingkast. Welke kasten zijn het beste voor je administratie? Dit artikel belicht de diverse soorten lockerkasten en kantoorkasten die je kan kopen op https://www.officetopper.com/.

Archiefkast en dossierkast

Archiefkasten en dossierkasten zijn geliefde kasten voor kantoren. De kasten zijn ook goed te gebruiken voor je administratie omdat je hier diverse documenten in kan opbergen. Er is keuze uit diverse uitvoeringen en variaties op dit gebied. De kast kan daarnaast met meerdere en verschillende soorten deuren worden geleverd. Kantoren maken veel gebruik van archiefkasten voorzien van draaideuren deze worden ook wel draaideurkasten genoemd.

Roldeurkast en schuifdeurkast

Roldeurkasten en schuifdeurkasten zijn een goede uitkomst als je thuis of op kantoor minder ruimte hebt. De kasten zijn met een slot af te sluiten en vormen een goed alternatief voor de grotere kasten. De kasten voorzien je van de nodige ruimte en beschikken over een zeer handig systeem die gebruik maakt van lamellen. Roldeurkasten gebruiken geen openslaande deuren en daardoor nemen ze geen extra ruimte in. Het slot zorgt ervoor dat al je documenten veilig opgeborgen zijn.

Ladekast en ladeblok

Bureaus maken vaak gebruik van ladekasten of ladeblokken. Ook zijn er hoge ladekasten beschikbaar om nog meer administratie en documenten in op te kunnen bergen. Een ladeblok onder je bureau is een handige uitkomst omdat je bureau op deze manier netjes en overzichtelijk blijft. Ook ladekasten en blokken zijn eenvoudig af te sluiten met een sleutel.

Folderkast en stellingkast

Een Folderkast wordt vaak gebruikt bij ontvangstruimtes van diverse organisaties. Een folderkast is handig voor het opbergen van divers drukwerk en documenten maar ook voor het opbergen van vakliteratuur.

Maak je gebruik van een magazijn? Dan is een stellingkast een hele goede oplossing. Je vind hier voorraden terug en als je je dossier en administratie graag op wilt bergen is een stellingkast een goede uitkomst. Een stellingkast is helemaal open en hierdoor zie je in 1 oogopslag wat er allemaal staat.

Garderobekast en lockerkast

Bij het woord garderobe denk je wellicht aan het opbergen van garderobes van scholen of sportscholen. Dit is echter niet altijd het geval bij een garderobekast. De kasten worden vaak in diverse industrieën gebruikt zoals supermarkten en bedrijven waar bedrijfskleding wordt gedragen. In een garderobekast kunnen persoonlijke eigendommen en kleding netjes en veilig worden opgeborgen.

Lockerkasten bieden de mogelijkheid om je spullen op een centrale plek op te bergen. De lockerkast biedt een overzichtelijke plek waar je je persoonlijke eigendommen terug vindt. De lockerkasten zijn bovendien voorzien van goede beveiliging en in diverse varianten verkrijgbaar.