Op ons forum houden we je graag op de hoogte van alles wat met stucwerk en binnenhuis architectuur te maken heeft. Ook als het gaat om interieur design weten we van wanten. We houden ervan om je ook op dit laatste vlak steeds te informeren. We raden je dan ook aan om al onze blogs te lezen die je interessant vindt, want zo vind je steeds die inspiratie die je zoekt voor je woonontwerp. Zin in een beetje inspiratie? Lees dan snel verder. En vergeet ook niet onze andere blogs te lezen!

De vloer kiezen

Er zijn tal van opties als je op zoek bent naar een nieuwe vloer. Het kan zijn dat je nieuwe huis nog geen vloer heeft, of dat  je bestaande woning toe is aan een nieuwe vloer. Het maakt op zich niet zoveel uit, je staat gewoon voor dezelfde keuze. Er zijn een aantal vloeren die erg populair zijn tegenwoordig. Denk daarbij aan de betonvloer, de gietvloeren, houtvloer of laminaatvloeren. Zoveel keuzeopties kan het best wel lastig maken om de juiste vloer te kiezen. Wanneer je op zoek bent naar een vloer die makkelijk schoon te maken is, supersterk en in vrijwel elke kleur verkrijgbaar, dan raden we je aan om voor een gietvloer te gaan.

Designs die bij de gietvloer passen

Laten we er even van uitgaan dat je gekozen hebt voor de gietvloer. Superkeuze waar je veel plezier van gaat hebben! De gietvloer is zo veelzijdig inzetbaar, dat hij bij elke stijl die op dit moment populair is wel past. Denk daarbij aan de Scandinavische, industriële en minimalistische woonstijlen. De gietvloer heeft een basale look, dit maakt dat hij moeiteloos inpasbaar is in verschillende interieur ontwerpen. Je zou kunnen zeggen, dat hij door zijn indrukwekkende, eenvoudige uitstraling de basis van vrijwel elk interieur kan zijn.