Een hovenier in Amersfoort nodig? Van Engelenhoven Bestrating is jouw partij! Dit ervaren hoveniersbedrijf in Amersfoort en omgeving is in te huren voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Benieuwd? Neem contact met ze op!

Tuinonderhoud

Deze hovenier in Amersfoort is in te huren voor alle soorten tuinonderhoud. Bovendien kun je bij hen een speciaal tuinonderhoudscontract afsluiten. Dit contract bepaalt hoe vaak de hovenier bij je langskomt. Wekelijks, maandelijks, per kwartaal, seizoen of 1 keer per jaar? Je kunt het vast laten leggen in het contract. Op die manier weet je zeker dat je tuin er altijd goed bij ligt, ook in de winter. En hoe fijn is dat? Dat als je vanuit je warme huis naar buiten kijkt, de tuin er alsnog gezellig bij ligt.

Tuinaanleg

Het aanleggen van de tuin is een hele klus die vaak beter over te laten is aan een professional. Natuurlijk, veel mensen zijn best een beetje handig met klussen en hebben redelijk groene vingers, maar het aanleggen van een complete tuin is toch vaak een andere klus. Bovendien dient er bij het aanleggen van een tuin rekening gehouden te worden met verschillende factoren, bijvoorbeeld het weer en de zon maar ook het plaatsen van licht/lampen en het netjes leggen van eventuele bestrating of (kunst)gras. Het beste is om dit door een professional te laten doen. Zo weet je zeker dat de aanleg van de tuin voor lange tijd is.

Tuinontwerp

Misschien heb je wel in je hoofd hoe je de tuin zou willen., veel groen of weinig, een paar boompjes en wat leuke bloemen en planten. Maar waar zet je alles neer? Wat is de goede hoek met betrekking tot wind, zon en regen? En heb je wel eens nagedacht over de schutting, bestrating en de ondergrond? Deze ervaren hovenier uit Amersfoort en omgeving heeft hier veel verstand van en kan je helpen.

Kortom: ben je op zoek naar een ervaren hovenier in Amersfoort en omgeving die niet alleen tuinonderhoud doet, maar ook tuinontwerp en tuinaanleg op zich neemt? Neem dan vrijblijvend contact op met Van Engelenhoven Bestrating.