Het is natuurlijk erg fijn om thuis voordelig tegels te kunnen leggen. Je wilt aan het einde van de maand graag altijd iets sparen. Dit geld kun je dan achter uitleggen voor andere leuke dingen en bijvoorbeeld noodgevallen. In deze blog gaan we je vertellen wat je kan doen om dus lekker te besparen en toch tegels in je huis te kunnen. Dan heeft je woning een gave uitstraling voor weinig. We raden je zeker aan om in een online of offline tegel outlet te gaan kijken.

Wat is er zoal te krijgen bij een tegel outlet? 

Het hele idee van een outlet is dat er vaak producten verkocht worden die trendesign maar bijvoorbeeld deluxe hebben van het vorige seizoen. Dit is natuurlijk totaal niet belangrijk, omdat tegels altijd jaren meegaan en zo’n look ook echt decennialang in blijft. Het heeft dus gewoon puur te maken met het systeem dat elk jaar een nieuwe collectie wil maken. Dat houdt de markt in beweging. Een outletwinkel bijvoorbeeld voor tegels, is dus de perfecte plek om voordelig tegels te scoren. Je vindt er verschillende tegels die je goed kan gebruiken bij het ontwerpen van je ideale woning. Denk daarbij aan de volgende tegels: 

Wandtegels. Deze zijn prachtig te gebruiken in de badkamer en het toilet. 

Houtlook tegels. Deze soort vind je onder andere bij de vloertegels; ze geven de warme uitstraling van hout aan je woning terwijl je profiteert van de voordelen van steen. Wil je mooie tegels aanschaffen voor je vloer, neem dan een kijkje bij www.rbtegels.nl.

Keramisch parket. Dit vloertype lijkt op hout, maar het is gemaakt van keramiek. Erg sfeervol. Deze type tegel is ook verkrijgbaar in een visgraatmotief. Dan kun je echt een luxe look creëren. Wist je dat dit patroon al eeuwen populair is bij vorsten en koningen. Nu is het ook voor Jan en Jannette met de pet verkrijgbaar. 

In een outlet winkel zijn vaak honderden soorten tegels te verkrijgbaar waaruit je kunt kiezen; tegels kunnen net even van elkaar verschillen waardoor een bepaalde variatie beter bij je woondesign kan passen.