Als je houdt van de industriële look dan kan een vloer met betonlook niet ontbreken in jouw huis. Er zijn heel veel verschillende vloeren met een betonlook, dus het is goed om de keuzes van tevoren te bekijken en voor jezelf te bedenken wat past bij jou. Naast de mooie luxe uitstraling gaat een betonlook vloer ook heel lang mee en kan je de vloer heel makkelijk schoonmaken. De vloer trekt geen stof of viezigheid aan, doordat hij volledig naadloos is. Een vloer met betonlook is ook nog eens elastisch, waardoor de vloer comfortabel aanvoelt. Iets dat je niet kan zeggen van een echte betonnen vloer.

Soorten vloeren met betonlook

Je hebt een ruime keuze aan vloeren met betonlook, waaronder de gietvloer. Deze vloer giet je over je ondervloer heen en kan je aanpassen naar je eigen kleuren en wensen. Daarnaast heb je woonbeton, een comfortabele vloer die je in combinatie met vloerverwarming kan gebruiken. Ook heb je nog een betonlook vloer, beton cire en betoncoating. Al deze varianten kan je vinden bij Gietvloer-gietvloeren.nl. Vraag een offerte aan en bespreek je wensen. Op die manier weet je precies wat de mogelijkheden en de prijzen zijn.

Een betonlook

Een betonlook vloer ziet eruit als een betonnen vloer, maar dan met alle voordelen van een gietvloer. Zo is een betonnen gietvloer comfortabel, naadloos, duurzaam en makkelijk schoon te maken. Laat weten hoe je vloer eruit moet komen te zien en een ervaren team volbrengt je wensen. Bij een betonlook gietvloer mixt het team twee kleuren, waardoor je tekeningen terugziet op de vloer. Daardoor heb je nooit dezelfde vloer als iemand anders, jouw vloer is uniek. Vraag daarom snel een offerte aan, bekijk de mogelijkheden en zet alles in werking. Zo kan jij binnen afzienbare tijd genieten van jouw mooie nieuwe vloer. Het geeft je huis meteen een hele andere uitstraling.